Yami Gautam: “Ik ben mijn eigen ‘Godfather’ in Bollywood”

Yami Gautam: “Ik ben mijn eigen ‘Godfather’ in Bollywood”

Yami Gautam: "Ik ben mijn eigen 'Godfather' in Bollywood"

Yami Gautam maakt al bijna 10 jaar deel uit van Bollywood. Sinds haar debuut in Vicky Donor heeft de 32- jarige het publiek keer op keer weten te verrassen door verschillende rollen te spelen en ons nieuwsgierig te houden naar haar aankomende films.

Yami sprak recent met een toonaangevend dagblad en keek terug op haar reis in de filmwereld. “Vandaag de dag heb ik een beter gevoel voor dingen. In de tijd dat ik mijn debuut maakte was er niemand die mij vertelde welke stappen ik moest zetten. Ik geloof dat ik mijn eigen ‘Godfather’ ben geworden.” Ze voegt toe dat ze geweldige steun heeft aan haar familie, die haar met beide benen op de grond houden.

“Op een gegeven moment kreeg ik overal en van iedereen advies over mijn carrière. De één vertelt je welke kleding je moet dragen, de ander vertelt je dat je overal geklikt moet worden. Ik moest mezelf echt vertellen om niet in deze val te trappen.”

Ook vertelt Yami dat het leven in de filmindustrie soms wel zwaar is. Je moet vooral mentaal sterk in je schoenen staan. “Er worden roddels over je geschreven. Dingen die niet waar zijn. Het is aan jou om te beslissen of je erop gaat reageren en dus olie op het vuur gooit of dat je het voor lief neemt. Dat laatste vergt veel conditionering.”

“Het is overigens wel ironisch wanneer de media het over geestelijke gezondheid heeft, als je kijkt naar welke rol zij hierin spelen”, voegt ze toe.

Yami Gautam is momenteel te zien in de film Bhoot Polica met Arjun Kapoor en Saif Ali Khan. Verder werkt ze aan de film Dasvi met Abhishek Bachchan en Nimrat Kaur, Lost, A Thursday en OMG 2 met Akshay Kumar en Pankaj Tripathi.

Scroll naar top