Bollywood actrice Bhumi Pednekar is te verlegen om zichzelf een ster te noemen

Bollywood actrice Bhumi Pednekar is te verlegen om zichzelf een ster te noemen

Veel Bollywood acteurs zijn best verlegen in real life. Zo ook Bhumi Pednekar. De 32-jarige actrice is erg geliefd bij het grote publiek en één van de sterren waar veel fans naar opkijken. Maar zelf is ze te verlegen om zichzelf een ster te noemen.

“Ik ben van mening dat de definitie van ‘ster’ wel enigszins is veranderd door de jaren heen. Maar ik ben ontzettend dankbaar dat mijn films worden gewaardeerd en dat mensen mij zoveel liefde geven. Ik ga door met alles wat ik on- en offscreen doe. En hoop mensen nog lang te kunnen entertainen.”

Bhumi heeft ons altijd verrast met haar rollen en acteerprestaties. De actrice heeft in haar zesjarige filmcarrière al een aantal keiharde rollen en films gemaakt die altijd een sociale boodschap hebben uitgedragen. Van casting assistent bij Yash Raj Films tot één van de populairste actrices in Bollywood. Als dat geen droom is die uitkomt, dan weten wij het ook niet meer.

Scroll naar top