Bollywood actrice Nargis Fakhri: “Ik wil eerlijk zijn over mijn relatie met Uday Chopra”

Bollywood actrice Nargis Fakhri: “Ik wil eerlijk zijn over mijn relatie met Uday Chopra”

Bollywood actrice Nargis Fakhri: "Ik wil eerlijk zijn over mijn relatie met Uday Chopra"

Jarenlang werd er gespeculeerd of Bollywood actrice Nargis Fakhri en Uday Chopra aan het daten waren. Het stel heeft een relatie altijd ontkend. Maar in een recent interview onthult Nargis de waarheid.

“Wij hebben 5 jaar lang een relatie gehad”, zegt Nargis. “En hij is een prachtig mens.” De 41-jarige actrice wil nu eerlijk zijn. “Ik heb dit feit nooit bevestigd, omdat mij werd verteld om de relatie geheim te houden. Maar ik heb daar nu wel spijt van. Ik wilde het van de daken schreeuwen dat ik een relatie had met zo’n mooie ziel. Het internet en sociale media is allemaal schijn. Mensen zien de waarheid niet meer. Meestal verafgoden we bepaalde mensen die eigenlijk slecht zijn achter gesloten deuren.”

Nadat de relatie eindigde keerde Nargis terug naar New York. Ze heeft na Uday nog een relatie gehad met Justin Santos. Maar ook zij gingen uit elkaar.

Scroll naar top