Bollywood acteur Arjun Kapoor: “Mijn transformatie heeft de manier waarop mensen naar mij kijken veranderd”

Bollywood acteur Arjun Kapoor: "Mijn transformatie heeft de manier waarop mensen naar mij kijken veranderd"

De fitnessreis van Bollywood acteur Arjun Kapoor is een inspiratie. De acteur vocht al tegen obesitas voordat hij aan zijn acteer carrière begon. hij trainde met Salman en werkte keihard aan zijn lichaam. Daarna is hij weer flink aangekomen. Hij voelde zich niet lekker in zijn vel en en besloot dat het opnieuw tijd was om weer fit te worden.

De laatste tijd zien we veel shirtloze foto’s van de acteur. Hij is trots op zijn lichaam en het harde werk dat hij heeft gedaan om hier te komen. Hij doet dit niet alleen maar voor zijn volgende film, maar ook voor zichzelf. Arjun merkt dat mensen anders naar hem zijn gaan kijken. “Mensen hebben mijn transformatie opgemerkt. Mijn fitnessreis heeft niet mijn kijk op voeding en fitness bijgesteld, maar het heeft ook de manier veranderd waarop mensen naar mij kijken. De kansen en rollen die op mij afkomen zijn ook veranderd.”

Arjun Kapoor start binnenkort aan de opnames van de actiethriller Ek Villian Returns.

Scroll naar top