Diljit Dosanjh: “Ik heb geen ambities om een ??Bollywood-ster te worden”

Diljit Dosanjh: "Ik heb geen ambities om een ??Bollywood-ster te worden"

Diljit Dosanjh is één van de meest populaire zanger en acteur in India en heeft een succesvolle carrière in Bollywood opgebouwd. Maar de acteur heeft geen ambities om een ster te worden.

“Ik heb geen ambities om een ??Bollywood-ster te worden. Ik hou van muziek maken en ik kan mijn eigen muziek maken wanneer en hoe ik wil. Er is geen enkele superster die mij gaat vertellen dat een nummer geen hit gaat worden, of dat het lied van iemand anders beter zal klikken met het publiek. Dit werkt niet bij mij.”

“Punjabi-artiesten zijn onafhankelijk en dat is een grote vrijheid om te hebben. Niemand kan ons stoppen, niemand kan mij stoppen met het maken van muziek. Ik zal muziek blijven maken zolang ik wil, en zolang als God mij dat toestaat. En ik geef er niets om om werk te krijgen in Bollywood”, vertelt hij aan een toonaangevend magazine.

Diljit werd ook gevraagd of hij goede ervaringen heeft gehad in de Hindi filmindustrie. “Als ik erover ga praten, dan wordt het weer groots uitgemolken in de media. Het is beter om niets te zeggen. Ogen onthullen alles. Het is niet nodig om woorden te gebruiken.”

“En filmmaken is het soort medium waarbij het niet nodig is dat je tekst krijgt. Je hebt je gezicht en je uitdrukkingen en je ogen die alles onthullen. Ik ben geen fan van niemand; geen acteur, geen regisseur, niemand. Zij mogen supersterren zijn in hun eigen huis. Misschien had ik dit eerder moeten zeggen.”

Scroll naar top