Bollywood film Sooryavanshi verschijnt met Diwali

Bollywood film Sooryavanshi verschijnt met Diwali

De Bollywood film Sooryavanshi is één van de meeste verwachte films sinds vorig jaar. De film staat nu eindelijk klaar om in de bioscoop te verschijnen. En wel met Diwali.

Acteur Akshay Kumar deed de aankondiging van de release via sociale media nadat Maharashtra Chief Minister Uddhav Thackeray bekendmaakte dat de bioscopen van de staat vanaf 22 oktober weer open gaan. “Zoveel families zullen Sh Uddhav Thackeray bedanken voor dit nieuws. Dankbaar dat de bioscopen in de staat Maharashtra weer open gaan vanaf 22 oktober. Ab kisi ke roke na rukegi – AA RAHI HAI POLITIE #Sooryavanshi #Diwali2021”.”

Toen vorig jaar de lockdown werd aangekondigd was deze film één van de eerste films die de releasedatum had aangepast. Regisseur Rohit Shetty wilde niets liever dan wachten, omdat hij deze film heel graag in de bioscopen wilde uitbrengen.

Sooryavanshi, met in de hoofdrollen Akshay Kumar, Katrina Kaif en met cameo’s van Ranveer Singh en Ajay Devgn, draait met Diwali in de bioscopen in India. Of de film ook in Nederland in de bioscopen te zien is, is vooralsnog onbekend.

Scroll naar top