Releasedatum Laal Singh Chaddha bekend

Releasedatum Laal Singh Chaddha bekend

De releasedatum van de langverwachte Bollywood film Laal Singh Chaddha is bekend.

Fans kunnen niet wachten om Aamir Khan weer terug op het witte doek te zien. Laal Singh Chaddha is zijn volgende film en deze zou met kerst in de bioscopen verschijnen. Maar omdat de kerstperiode dit jaar is toegeschreven aan Ranveer Singh moeten fans nog even wachten.

“Wij verwelkomen het besluit van de regering om de bioscopen vanaf 22 oktober opnieuw te openen. Vanwege de vertragingen die wij hebben opgelopen als gevolg van de pandemie brengen wij onze film Laal Singh Chaddha niet met kerst uit. De film verschijnt nu op Valentijnsdag 2022.”

Laal Singh Chaddha is een remake van de Hollywood kaskraker Forrest Gump.

Scroll naar top