Bollywood actrice Esha Deol over haar comeback

Bollywood actrice Esha Deol over haar comeback

Bollywood actrice Esha Deol maakt binnenkort haar comeback met een webserie.

De 39-jarige koos er in 2012 voor om te stoppen met haar acteercarrière nadat ze in het huwelijksbootje was gestapt met Bharat Takhtani. De actrice wilde zich alleen focussen op haar gezinsleven. Maar nu ze moeder is geworden, tijd heeft gehad met haar familie en echtgenoot, wil ze terugkeren naar haar eerste liefde.

“Ik ben destijds niet gestopt omdat er geen werk voor mij was. Er kwamen genoeg interessante projecten op mijn pad, maar ik was niet zo happig op het maken van films. Ik wist dat ik snel na het huwelijk aan kinderen wilde beginnen. Ik wilde genieten en het beste uit mijn gezinsleven halen.”

“En nu ben ik terug, omdat ik diep van binnen voel dat dit mijn roeping is. Toen ik de showbizz verliet, wilde ik alleen genieten om gewoon echtgenote en schoondochter te zijn. Ik denk dat het ook goed is, want we moeten ons persoonlijke leven tijd en aandacht geven. Wij hebben de neiging om hier en daar rond te vliegen, en ik wilde een solide basis creëren.”

“Ik voel dat dit het moment is waarop ik naar buiten kan treden en het werk kan kiezen dat ik wil doen. Ik wil werken met mensen met wie ik echt wil werken. Ik denk dat de tijd rijp is voor mij en dat ik er het beste van moet maken.”

Scroll naar top