Bollywood actrice Bhumi Pednekar kiest haar rollen met zorg uit

Bollywood actrice Bhumi Pednekar kiest haar rollen met zorg uit

Bollywood actrice Bhumi Pednekar heeft altijd zorgvuldig nagedacht over de rollen die ze speelt. Zij hoopt met haar rollen het publiek op weg te helpen naar de positieve mindset.

Bhumi’s rollen gaan vaak over taboe-onderwerpen of situaties waar weinig over wordt gesproken in de gemeenschap. Of het nu gaat om het belang van toiletten voor vrouwen of om een meisje dat met overgewicht kampt en alsnog haar doelen probeert te bereiken en uiteindelijk ook de liefde vindt.

“Ik heb het gevoel dat films in de toekomst meer van dit soort situaties en personages moeten bevatten. Wanneer iemand twee uur naar mijn film kijkt, dan is het fijn als dat bijdraagt aan een positieve verandering in hun denkwijze.”

Ook off-screen houd de actrice zich bezig met het maken van kleine veranderingen, zoals haar oproep om meer milieubewust te zijn. “Ik weet dat het moeilijk is, maar ik probeer mijn steentje bij te dragen. Zo verzoek ik mensen vaak om weinig tot geen plastic flessen te gebruiken. Dit zijn eigenlijk de verhalen die wij nodig hebben voor onze films. Alleen op deze manier kunnen we een boodschap uitdragen naar het publiek. Film is het krachtigste medium in India waar je zoveel mogelijk mensen mee kan bereiken.”

Scroll naar top