Bollywood acteur Shah Rukh Khan speelt rol van vader en zoon in volgende film?

Bollywood acteur Shah Rukh Khan speelt rol van vader en zoon in volgende film?

Bollywood acteur Shah Rukh Khan werkt aan twee films: Pathan en de volgende film van regisseur Atlee. Er gaan enorm veel geruchten over deze veelbesproken film. Maar het meest recente gerucht is dat SRK een dubbelrol zal spelen.

En niet zomaar een dubbelrol, maar is te zien in de rol van zowel vader als zoon.

“Het klopt dat SRK een dubbelrol speelt in de film van Atlee. Het is een thriller en vertelt het verhaal van een professor die een bende van meisjes opleid voor een beroving. Een soort van Indiase Money Heist. In deze film is Shah Rukh Khan te zien in een vaderrol, maar hij speelt ook zijn eigen zoon. Dus fans kunnen genieten van een jonge en oudere SRK”, aldus een productiemedewerker.

Scroll naar top