Zoon Bollywood acteur Shah Rukh Khan opgepakt door NCB

Zoon Bollywood acteur Shah Rukh Khan meegenomen door NCB

Aryan Khan, zoon van Bollywood acteur Shah Rukh Khan, is gisteravond opgepakt en meegenomen door de NCB (Narcotics Control Bureau). Hij aanwezig bij een feestje op een cruiseschip waar vermoedelijk ook drugs aan boord was. Aryan wordt momenteel ondervraagd, maar is nog niet gearresteerd.

Het NCB viel gisteravond een cruiseschip binnen. Zij kregen een tip dat er naar verluidt illegale drugs aan boord waren. Volgens Indiase media werden 10-12 mensen ter plaatse aangehouden en meegenomen voor verhoor door de NCB. Onder hen Aryan Khan.

“Er loopt een onderzoek naar hem”, zegt één van de functionarissen tegen Indiase media. Volgens de berichten had Aryan Khan geen drugs bij zich. Echter is zijn telefoon wel in beslag genomen. “We hebben berichten gevonden waaruit verschillende conclusies kunnen worden getrokken. Meer kunnen we niet zeggen.”

Naast Aryan is er nog een andere starkid meegenomen en ondervraagd.

Acteur Shah Rukh Khan heeft niet gereageerd op het nieuws.

Scroll naar top