Hrithik Roshan en Ranbir Kapoor ontmoeten producenten van Bollywood film Ramayana

Hrithik Roshan en Ranbir Kapoor ontmoeten producenten van Bollywood film Ramayana

Bollywood acteurs Hrithik Roshan en Ranbir Kapoor werden zaterdag samen gespot op het kantoor van Namit Malhotra. Hij is één van de producenten van de Bollywood versie van de Ramayana.

Er is vooralsnog vrij weinig bekend over het epische mythologische drama, behalve de rollen van Hrithik en Ranbir. “Hrithik speelt de rol van Raavan en Ranbir speelt Ram. Dit was één van de eerste gezamenlijke ontmoetingen van Hrithik Roshan en Ranbir Kapoor met de producenten.”

“In deze meeting hebben ze de visie van dit project besproken en zelfs de voorlopige plannen om het ergens in de tweede helft van volgend jaar te starten met de opnames. Het is ook wel fijn dat het is gelukt om de twee acteurs bij elkaar te krijgen om een aantal basiszaken door te nemen.”

“Het team wil rond Diwali met een aankondiging komen. Ze hopen dan een grote poster te onthullen met de gezichten van de drie hoofdpersonen; Ram, Sita en Raavan.” Of dit gaat lukken is nog maar de vraag, want het is nog niet bekend wie de rol van Sita gaat spelen.

Scroll naar top