Opnames Bollywood film Pathan in Spanje geannuleerd

Opnames Bollywood film Pathan in Spanje wellicht geannuleerd

De opnames die komende week in Spanje zouden plaatsvinden voor de Bollywood film Pathan worden geannuleerd. Dit heeft alles te maken met de arrestatie van Aryan Khan.

Aryan Khan, zoon van acteur Shah Rukh Khan, is verwikkeld in controverse nadat hij van het weekend werd gearresteerd bij een drugsinval op een schip in Mumbai. Aryan’s hechtenis is verlengd tot en met donderdag 7 oktober. Pas na zijn verhoor wordt een besluit genomen over Pathan.

“De regisseur Siddharth en zijn crew zouden vandaag richting Spanje vertrekken. Shah Rukh Khan en Deepika zouden morgen naar Spanje afreizen. Maar gezien de laatste ontwikkelingen in de zaak van Aryan Khan is dit een gespannen situatie voor de superster”, zegt een productiemedewerker.

“Op dit moment is de opname van Pathan het laatste waar iedereen aan denkt. Zonder SRK kunnen we niet doorgaan met de opnames in Spanje. Zodra er meer duidelijkheid is en de rust bij de familie is teruggekeerd gaan we kijken we naar nieuwe opnamedata”, voegt hij toe.

Scroll naar top