“Negativiteit hoort erbij wanneer je een publiek figuur bent” – Taapsee Pannu over zaak Aryan Khan

"Negativiteit hoort erbij wanneer je een publiek figuur bent" - Taapsee Pannu over zaak Aryan Khan

Bollywood actrice Taapsee Pannu deelt haar gedachten over de negativiteit die Aryan Khan nu over zich heen krijgt. Volgens haar hoort dit er allemaal bij.

Van het weekend werd bekend dat het verzoek om borgtocht werd afgewezen. Aryan Khan zit nu in de gevangenis en dat is een behoorlijke klap voor zijn ouders. Niet alleen zij, maar ook Aryan krijgt nu voor het eerst te maken met de enorme hoeveelheid media en publiek die een oordeel over hem vellen. En dat hoort er nu eenmaal bij wanneer je een publiek figuur bent, aldus Taapsee.

“Dit is een essentieel onderdeel wanneer je een publiek figuur bent. Je weet dat alles wat er nu gebeurt tot in detail wordt gevolgd. Dat is de bagage die elke familie draagt, of je het nu leuk vindt of niet. Er zitten positieve kanten aan zo’n sterrenstatus, maar als het niet goed gaat zijn er ook negatieve kanten. Wanneer je geniet van de positieve en leuke kanten, dan zal je de negativiteit moeten slikken.”

“Ik denk dat je op dat niveau je zeker wel bewust bent van het proces en alles eromheen. Het is niet zo dat je het systeem totaal niet kent. Zolang je bereid bent om de gevolgen te dragen, weet je dat je je echt geen zorgen hoeft te maken.”

Scroll naar top