Bollywood acteur Shah Rukh Khan heeft slapeloze nachten

Bollywood acteur Shah Rukh Khan heeft slapeloze nachten

Bollywood acteur Shah Rukh Khan en zijn familie maken een moeilijke tijd door vanwege de arrestatie van zoon Aryan Khan. Aryan werd gearresteerd nadat de NCB een inval had gedaan na een tip over drugsgebruik aan een cruiseschip voor de kust van Mumbai.

Aryan’s verzoek voor borgtocht is afgewezen en is sindsdien vorige week, samen met andere beschuldigden, overgebracht naar de Arthur Road Jail. En hoewel Shah Rukh en zijn vrouw Gauri Khan niets van zich hebben laten horen, zeggen bronnen dat het paar kapot is omdat ze niet hadden verwacht dat hun zoon zo lang in hechtenis zou blijven.

Shah Rukh Khan zou slapeloze nachten hebben gehad. Hij volgt de zaak op de voet en houd contact met NCB-functionarissen over het welzijn van zijn zoon. “Het drong niet tot hen door dat dit zo lang zou duren. Terwijl het nieuws van de arrestatie schokgolven door de industrie veroorzaakte, zocht SRK onmiddellijk juridisch advies over de kwestie. Hij belde een aantal van de beste experts in het land. Satish Maneshinde werd benaderd. Hij gaf SRK het vertrouwen dat Aryan er eerder uit zou zijn dan verwacht. Dit bleek echter niet het geval, aangezien de rechtbank zijn verzoek om borgtocht afwees omdat het ‘onhoudbaar’ was. Dit nieuws was een schok voor de familie”, zegt een vriend van de familie.

“Gauri en SRK bellen gedurende de dag meerdere keren om zijn gezondheid te controleren. Zij hebben geen bezoekersrechten gekregen. Er mag geen direct contact zijn met Aryan. Informatie over zijn welzijn wordt doorgegeven aan de familie. Er is zelfs een verzoek ingediend om zelfgekookte maaltijden en persoonlijke bezittingen naar Aryan te sturen”, voegt hij toe.

Vandaag is er opnieuw hoorzitting en zal blijken of Aryan op borgtocht vrijkomt of dat hij het komend weekend in de gevangenis moet doorbrengen.

Scroll naar top