Familieadvocaat van Sushant Singh Rajput: “NCB leidt de aandacht af van de zaak Sushant”

Familieadvocaat van Sushant Singh Rajput: "NCB leidt de aandacht af van de zaak Sushant"

De ophef over de arrestatie van de zoon van Bollywood acteur Shah Rukh Khan, Aryan Khan heeft ook de aandacht van de advocaat van Sushant Singh Rajput te pakken. Hij beschuldigt het Narcotics Control Bureau (NCB) dat zij met deze zaak de aandacht proberen af te leiden van de lopende zaak naar de dood van Sushant Singh Rajput.

“Deze hele wet (NDPS – Wet op verdovende middelen en psychotrope stoffen) is gebaseerd op bezit en de hoeveelheid dat iemand in bezit heeft. Dat wordt gestraft. Wanneer er geen sprake van bezit is is er geen zaak. Tenzij je een leverancier bent”, zegt Vikas Singh.

“Aryan had geen drugs bij zich, bloedtesten wijzen uit dat hij niets had gebruikt, noch is hij een leverancier. Hij is hoogstens een consument. En hem een consument noemen is ook discutabel, want tot nu toe is er niets gevonden in zijn haarzakje. Volgens mij hebben ze dat niet eens getest. Wat hem nu overkomt is oneerlijk.”

“Het NCB is erin geslaagd de aandacht van de mensen af ??te leiden van de SSR-zaak. Ik eis een onmiddellijke reactie van het CBI op wat ze tot nu toe hebben gedaan.”

Sushant Singh Rajput overleed op 14 juni 2020. De NCB startte een onderzoek naar zijn dood nadat er vragen waren gesteld over de dood van de acteur.

Scroll naar top