Wie wil jij zien in een remake van de Bollywood film Maine Pyaar Kiya?

Wie wil jij zien in een remake van de Bollywood film Maine Pyaar Kiya?

Een remake van de Bollywood film Maine Pyaar Kiya… dat zou zomaar kunnen gebeuren. Bollywood actrice Bhagyashree weet in ieder geval wie zij in de remake wil zien.

Bhagyashree werd een begrip als de lieve, onschuldige en sympathieke Suman uit de hit van 1989 Maine Pyaar Kiya. Na deze film nam de actrice afscheid van de industrie. Maar ze is weer terug. De actrice schittert nu in de film Thalaivii van Kangana Ranaut.

Tijdens een recent interview werd haar gevraagd naar Maine Pyaar Kiya. En omdat er tegenwoordig veel remakes worden gemaakt was één van de vragen uiteraard wie zij in de hoofdrollen zou willen zien in een remake van Maine Pyaar Kiya. Haar keuze is niet slecht!

“Alia Bhatt is een geweldige actrice. Zij heeft die onschuld in zich, maar is ook erg speels. Ze heeft zoveel films gemaakt, maar ze heeft nog altijd een babyface. Dus ja, Alia. En ik denk dat de flamboyante rol van Salman alleen maar door Ranveer Singh kan worden gespeeld. Ik denk dat dit de perfecte combinatie is.”

Ben jij het met haar eens? Zou jij een remake van Maine Pyaar Kiya willen zien met Ranveer Singh en Alia Bhatt in de schoenen van Salman Khan en Bhagyashree? Laat het ons weten in de reacties.

Scroll naar top