Vicky Kaushal over verlovingsgeruchten met Katrina Kaif

Vicky Kaushal over verlovingsgeruchten met Katrina Kaif

Speculaties over de relatiestatus tussen Bollywood acteur Vicky Kaushal en Katrina Kaif zijn al een tijdje gaande. Beide acteurs hebben de relatie ontkend, maar nu is er een nieuw gerucht dat het stel zich binnenkort zal verloven.

Vicky reageerde op het gerucht. “Dit gerucht is verspreid door de media. Maar ik zal mij snel verloven. Zodra de tijd rijp is. Die tijd komt eraan.”

De broer van Vicky, Sunny Kaushal, reageerde ook op de geruchten. “Ik herinner mij dat Vicky die dag dat het gerucht begon in de ochtend naar de sportschool was. Dus toen hij thuiskwam vroegen onze ouders hem grappend: “We hoorden dat je bent verloofd. Waar zijn de lekkernijen?” En toen antwoordde Vicky: “Aangezien die verloving denkbeeldig is, zijn de lekkernijen dat ook!””

Scroll naar top