Ranveer Singh: “Dit is een geweldige kans om contact te maken met de jeugd van India”

Ranveer Singh: “Dit is een geweldige kans om contact te maken met de jeugd van India”

Ranveer Singh: "Dit is een geweldige kans om contact te maken met de jeugd van India"

Bollywood acteur Ranveer Singh heeft zijn carrière opgebouwd door tegen de norm in te gaan. Het meest recente voorbeeld is zijn overstap naar televisie. Terwijl de meeste sterren hun aandacht op OTT-platforms richten, is Ranveer een quiz gaan presenteren getiteld ‘The Big Picture’.

Amitabh bewees met zijn overstap naar televisie dat het kleine scherm niet langer ondergeschikt was aan Bollywood toen hij in 2000 de gastheer werd van ‘Kaun Banega Crorepati’. Hij opende deuren voor andere acteurs om de overstap te maken. Shah Rukh Khan, Akshay Kumar en Salman Khan volgden snel.

Ranveer is opgegroeid met zijn helden Amitabh Bachchan, Shah Rukh Khan, Akshay Kumar en Salman Khan. Hij was geboeid door hun vermogen om het publiek te vermaken. Ook hij had de droom om ooit te gaan presenteren. En die droom is uitgekomen.

“Iconische mainstream Hindi-filmhelden zoals Amitabh Bachchan, Shah Rukh Khan, Salman Khan en Akshay Kumar hebben de natie geboeid door hun televisieshows. Ik heb ze sinds mijn jeugd gevolgd. Ik heb hier een geweldige kans om contact te maken met de jeugd van India en het hele gezin. Ik hoop dat ik de erfenis van Hindi-filmhelden op de nationale televisie kan voortzetten.”

Scroll naar top