Bollywood starkid Aryan Khan krijgt borgtocht na drie weken gevangenisstraf

Bollywood starkid Aryan Khan krijgt borgtocht na drie weken gevangenisstraf

Aryan Khan, zoon van Bollywood acteur Shah Rukh Khan, is op borgtocht vrij na meer dan drie weken in de gevangenis te hebben doorgebracht.

Aryan zit sinds begin oktober in hechtenis na een drugsinval op een cruiseschip door het Narcotics Control Bureau (NCB). Hetzelfde gold voor Arbaaz Merchant, de vriend die Aryan op het cruiseschip uitnodigde en model Munmun Dhamecha, die ook in hechtenis zat. Alle drie zijn op borgtocht vrijgelaten door het Hooggerechtshof van Bombay.

Senior advocaat Mukul Rohatgi meldde het nieuws aan de pers: “Alle drie de verzoeken zijn geaccepteerd”. Rohatgi argumenteerde in de rechtbank dat er geen reden was om Aryan vast te houden. NCB heeft toegegeven dat Aryan niet in het bezit was van drugs. Daarnaast konden zij ook niet bewijzen dat hij onder invloed was en of dealde in illegaal verdovende middelen.

De 23-jarige Aryan gaat vandaag of morgen naar huis.

Scroll naar top