Gaan Bollywood acteurs Ranbir Kapoor en Alia Bhatt in december trouwen?

Gaan Bollywood acteurs Ranbir Kapoor en Alia Bhatt in december trouwen?

Er gaan geruchten dat Bollywood acteurs Ranbir Kapoor en Alia Bhatt binnenkort in het huwelijksbootje stappen. Volgens de laatste speculatie zijn de twee tortelduifjes dit van plan te doen in december .

Een Indiase krant meldt dat diverse films en afspraken inmiddels discreet worden verschoven. “Ranbir heeft de opnames van zijn film Animal verschoven naar 2022. In maart 2022 komt zijn film Shamshera uit en de promotie daarvan gaat begin van het jaar van start. Beide acteurs hebben hun agenda’s leeggemaakt in december. Het lijkt erop dat ze aanpakken zoals Anushka Sharma en Virat Kohli hebben gedaan”, zegt een bron.

“De Kapoor familie pakt een huwelijk echter altijd groots aan. De filmindustrie verwacht een officiële aankondiging, zoals ze dat normaliter ook doen”, voegt hij toe.

Wij houden je op de hoogte.

Scroll naar top