Bollywood acteur Vidyut Jammwal ziet samenwerking met Tiger Shroff wel zitten

Bollywood acteur Vidyut Jammwal ziet samenwerking met Tiger Shroff wel zitten

Fans willen Bollywood acteurs Vidyut Jammwal en Tiger Shroff graag samen in een film zien. Ook Vidyut vindt dat een geweldig idee. Maar is het mogelijk?

Het zou een geweldige actiefilm worden met deze twee actiehelden uit Bollywood. Maar Vidyut geeft ook aan dat het wel erg moeilijk gaat worden. “Het zou een van de grootste actiefilms in India kunnen worden. Ik wil graag samenwerken met Tiger. Maar het zal een moeilijke taak worden om ons bij elkaar te krijgen. Ten eerste zal de producent veel geld moeten investeren, omdat wij allebei erg duur zijn. En daarnaast hebben wij beide een volle agenda. Maar als er een producent is die het geld heeft en de mogelijkheid ziet om ons bij elkaar te krijgen, dan zeg ik volmondig JA!”

Vidyut is een getrainde krijgskunstenaar. Hij staat bekend om zijn films Commando, Junglee en Khuda Haafiz. Op dit moment is hij te zien in de film Sanak, die sinds 15 oktober op Disney+ Hotstar te zien is.

Scroll naar top