Jaya Bachchan in een negatieve rol in Bollywood film Rocky Aur Rani Ki Prem Kahani?

Jaya Bachchan in een negatieve rol in Bollywood film Rocky Aur Rani Ki Prem Kahani?

Zie je het al voor je? Bollywood actrice Jaya Bachchan in een negatieve rol? Het gerucht gaat dat ze voor het eerst in haar carrière de rol van een hatelijk personage gaat spelen in de film Rocky Aur Rani Ki Prem Kahani.

“Jaya Bachchan heeft in haar hele carrière nog nooit een negatieve rol gespeeld. Zelfs geen ‘grijs’ karakter. Toen ze dit aanbod kreeg was haar eerste reactie dan ook: ‘Waarom ik?’ Karan moest heel hard zijn best doen om Jaya over de streep te trekken. In het begin had ze wat moeite om te begrijpen hoe de duivelse geest van haar personage werkte. Maar als doorgewinterde actrice had ze het al snel onder de knie. Nu vindt ze het geweldig om deze slechte vrouw te spelen”.

Rocky Aur Rani Ki Prem Kahani, met in de hoofdrollen Ranveer Singh, Alia Bhatt, Dharmendrat, Jaya Bachchan en Shabana Azmi, wordt geregisseerd door Karan Johar.

Scroll naar top