Bollywood acteur Vicky Kaushal & Katrina Kaif zijn verloofd

Bollywood acteur Vicky Kaushal & Katrina Kaif zijn verloofd

Er wordt volop gespeculeerd over het mogelijke huwelijk van Bollywood acteur Vicky Kaushal en Bollywood actrice Katrina Kaif. Het laatste nieuws is dat het verliefde koppel zich heeft verloofd met Diwali.

De verloving vond plaats in de woning van filmmaker Kabir Khan. “Het was een prachtige roka. Er waren lichtjes en mooie versieringen. Katrina zag er prachtig uit in haar lehenga. Omdat de dag van Diwali een gunstige dag bleek te zijn, besloten de families dat de verloving ook op Diwali moest plaatsvinden. Kabir en Mini zijn als familie voor Katrina. Vandaar dat de verloving bij hun thuis was.”

Vicky en Katrina gaan naar verluidt in de eerste week van december trouwen in een koninklijk paleis genaamd Six Senses Fort Barwara in Sawai Madhopur.

Scroll naar top