Bollywood starkid Aryan Khan getraumatiseerd

Bollywood starkid Aryan Khan getraumatiseerd

Volgens vrienden van de Bollywood acteur Shah Rukh Khan is Aryan Khan getraumatiseerd door zijn recente verblijf in de Indiase gevangenis. De 23-jarige zegt niet veel.

Aryan is onlangs op borgtocht vrijgekomen nadat hij, samen met vrienden, werd opgepakt tijdens een inval op een cruiseschip. Een vriend van de familie zegt: “Aryan zegt niet veel en is voornamelijk op zichzelf. Hij brengt het grootste deel van zijn tijd door op zijn kamer, toont geen interesse om uit te gaan of om vrienden te ontmoeten. Hij was altijd rustig en stil. Nu is hij nog stiller. De familie laat hem voorlopig zoals hij is.”

De vriend van de familie voegt toe dat er op dit moment niet wordt gekeken naar extra beveiligingsmaatregelen voor Aryan. “Er is geen plan om speciaal voor Aryan een lijfwacht in te huren. Voorlopig wil Shah Rukh Khan er 24×7 zijn voor zijn zoon. Alle opnames van Shah Rukh zijn voorlopig uitgesteld. Hij wil er voor zijn zoon zijn als en wanneer het kind hem nodig heeft.”

Scroll naar top