Bollywood acteur Amitabh Bachchan in Ganapath?

Bollywood acteur Amitabh Bachchan in Ganapath?

Enkele weken geleden maakten de makers van de Bollywood film Ganapath bekend dat ze graag Jackie Shroff wilden binnenhalen voor de film. Maar nu blijkt dat ze Amitabh Bachchan hebben benaderd voor de rol van de vader van Tiger Shroff.

“Tiger speelt een bokser in de film. Ook zijn vader in de film was een bokser in zijn jongere jaren. Het personage maakt een belangrijk onderdeel uit van het script. En de makers willen graag Mr Bachchan voor deze rol. Het enige wat nog besproken moet worden zijn de opnamedata. Daarna is het een kwestie van tekenen”, zegt een productie-assistent.

Het valt nog te bezien of Amitabh Bachchan uiteindelijk de rol speelt die hem is aangeboden in de Vikas Bahl film.

Scroll naar top