Nieuwe releasedatum voor Bollywood film Gangubai Kathiawadi

Nieuwe releasedatum voor Bollywood film Gangubai Kathiawadi

We moeten nog even geduld hebben, want de releasedatum van de langverwachte Bollywood film Gangubai Kathiawadi is opnieuw aangepast.

Sanjay Leela Bhansali werkt hard aan zijn Bollywood film Gangubai Kathiawadi, waarin hij voor het eerst samenwerkt met Alia Bhatt. De langverwachte film zou worden uitgebracht op 6 januari, maar vandaag werd de nieuwe releasedatum bekend gemaakt.

Een release op 6 januari is niet meer mogelijk. Sanjay Leela Bhansali wil geen concurrentie op de dag van deze release. Op 6 januari staat de release van de Indiase film RRR gepland van SS Rajamouli. Om te voorkomen dat ze verlies lijden heeft Sanjay besloten om de film later uit te brengen, namelijk 18 februari.

“Het is op dit moment nog te riskant. De bioscopen zijn net weer open en we zien dat geleidelijk aan steeds meer mensen naar de bioscoop gaan. Het is niet goed om op dit moment twee langverwachte films uit te brengen en verlies te lijden”, aldus een productie-assistent.

Sanjay Leela Bhansali is zeer enthousiast over het project dat hem na aan het hart ligt. Hij is erg onder de indruk van Alia’s werk. Het gerucht gaat dat ze misschien weer gaan samenwerken. Het lijkt erop dat SLB na Aishwarya Rai Bachchan en Deepika Padukone een nieuwe muze heeft gevonden in mevrouw Bhatt.

Scroll naar top