Bollywood actrice Preity Zinta is moeder geworden

Bollywood actrice Preity Zinta is moeder geworden

Bollywood actrice Preity Zinta en haar man Gene Goodenough zijn de trotse ouders geworden van een tweeling. Het koppel verraste hun fans vandaag door de geboorte van hun tweeling – Jai en Gia – via draagmoederschap aan te kondigen in een Instagram-bericht.

De 46-jarige actrice deelde een foto van zichzelf en haar man. “Hallo allemaal, ik wilde ons geweldige nieuws vandaag met jullie allemaal delen. Gene en ik zijn dolgelukkig en onze harten zijn gevuld met zoveel dankbaarheid en met zoveel liefde nu we onze tweeling Jai Zinta Goodenough en Gia Zinta Goodenough mogen verwelkomen in onze familie. We zijn erg enthousiast over deze nieuwe fase in ons leven.”

De actrice bedankte de artsen en hun surrogaat die deel uitmaakten van deze ongelooflijke reis. “Hartelijk dank aan de artsen, verpleegsters en onze draagmoeder voor het deel uitmaken van deze ongelooflijke reis. Veel liefde – Gene , Preity, Jai en Gia. #dankbaarheid #familie #tweeling.”

Preity Zinta trouwde op 29 februari 2016 met Gene Goodenough en verhuisde toen naar Los Angeles.

Scroll naar top