Waarom Bollywood acteur Abhishek Bachchan Bunty aur Babli 2 weigerde

Waarom Bollywood acteur Abhishek Bachchan Bunty aur Babli 2 weigerde

Bunty en Babli zijn terug! De Bollywood film heeft een vervolg waarin Rani Mukerji de enige is uit het origineel die terugkeert. Abhishek Bachchan is namelijk vervangen door Saif Ali Khan. En daar is een reden voor.

Wanneer je de trailer bekijkt heb je het gevoel dat je iets mist. En dat klopt! Abhishek Bachchan! De acteur wist in deze rol iedereen te vermaken met zijn charisma en acteercapaciteiten en hij vereeuwigde Bunty ook in de hoofden van de kijkers met Rani’s Babli.

Toen het nieuws naar buiten kwam dat niet Abhishek maar Saif de hoofdrol zou spelen in het vervolg waren mensen natuurlijk nieuwsgierig naar waarom Abhishek niet in Bunty Aur Babli 2 is gecast. Het antwoord is een verhitte discussie tussen Abhishek en Aditya Chopra tijdens de opnames van Dhoom 3.

Tijdens de opnames werd het script van Dhoom 3 steeds herschreven op verzoek van Aamir Khan, zodat hij tevreden zou zijn. Abhishek was hier niet blij mee. Hij gaf dit aan bij Aditya Chopra en regisseur Vijay Krishna Acharya, maar ze negeerden hem. De laatste scene van de film was de druppel. Toen Abhishek op locatie aankwam, kreeg hij te horen dat de hele climax was gewijzigd zonder zijn medeweten. Abhishek was er fel op tegen en heeft zelfs geroepen dat hij niet zal terugkeren naar de Dhoom-franchise.

Bunty Aur Babli 2 is eerst wel aangeboden aan Abhishek, maar de deal ging niet door. “Abhishek en ik zijn allebei benaderd door Yash Raj Film om onze rollen als Bunty Aur Babli opnieuw te vertolken, maar helaas is het niet gelukt met Abhishek en we zullen hem moeten missen”, zei Rani toen ze de film tekende.

Bunty aur Babli 2 draait vanaf vandaag in de bioscoop.

Scroll naar top