Bollywood acteur John Abraham pakt telefoon van een fan af

Bollywood acteur John Abraham pakt telefoon van een fan af

Bollywood acteur John Abraham pakte de telefoon van een fan die hem filmde terwijl hij op straat liep. Kijk maar wat er gebeurde.

De video toont twee fans van John Abraham die hem filmen terwijl hij op straat liep. Hij verraste hen door de telefoon te pakken en een lief bericht achter te laten.

“Hallo hoe gaat het?” zegt John terwijl hij de telefoon van uit de handen van de jongen griste. Hij kijkt in de selfiecamera en zegt: ‘Hallo, hoe gaat het met jullie? Dat is mijn vriend daar.” Vervolgens geeft hij de telefoon terug aan hen.

Momenteel wacht John op de release van Satyameva Jayate 2, het vervolg op het origineel uit 2018. Deze keer heeft hij een drie rollen in de actiethriller: vader en een tweeling. Satyameva Jayate 2 staat gepland voor een release op 25 november.

Bekijk de video

Scroll naar top