Bekijk de trailer van de Bollywood film Bob Biswas

Bekijk de trailer van de Bollywood film Bob Biswas

Kennen we hem nog? Het personage Bob Biswas uit de Bollywood hit Kahaani. Hij is terug! In deze misdaaddrama kijken we mee in het leven van de huurmoordenaar Bob Biswas.

De trailer beschrijft de reis van Bob Biswas, een huurmoordenaar van middelbare leeftijd die uit een langdurige coma ontwaakt. Hij kan zich echter geen details over zijn leven en verleden kan herinneren, inclusief zijn eigen familie. Terwijl hij zich zijn identiteit probeert te herinneren, komen verschillende herinneringen uit zijn verleden tot leven, waardoor hij in een moreel dilemma beland tussen de geschiedenis van zijn eigen daden en zijn nieuw ontwikkelde gevoel voor goed en kwaad.

Bob Biswas, met in de hoofdrollen Abhishek Bachchan en Chitrangda Singh, is geregisseerd door Diya Annapurna Ghosh en staat gepland voor een release op 3 december op Zee5.

Scroll naar top