Priyanka Chopra verwijdert achternaam Jonas van Instagram- en Twitter account

Priyanka Chopra verwijdert achternaam  Jonas van Instagram- en Twitter account

Bollywood actrice Priyanka Chopra heeft haar tweede achternaam, Jonas, laten vallen van haar Instagram- en Twitteraccounts. De naamsverandering leidt tot speculaties onder haar fans.

Priyanka Chopra voegde de achternaam Jonas toe aan haar naam op alle social media platformen na haar huwelijk met Nick Jonas in 2018. Maar sinds vorige week is de naam Jonas verdwenen. Dit zorgt voor speculaties over haar huwelijk. Priyanka heeft zelf geen verklaring gegeven. Maar haar moeder, Madhu Chopra, ontkent de geruchten.

“Het is allemaal onzin. Verspreid geen geruchten.” Hoewel Priyanka de achternaam Jonas heeft laten vallen, toont ze wel haar liefde en steun aan Nick. Zo deelde ze een throwback-foto van Diwali en zei ze dat ze Nick miste.

In december zijn Priyanka en Nick drie jaar getrouwd.

Momenteel is Priyanka in Londen voor de opnames van haar aankomende serie Citadel. Ze is ook begonnen met de promotie van haar aankomende film Matrix Resurrections. Ondertussen werkt Nick in de VS aan zijn nieuwe projecten.

Scroll naar top