Bekijk de teaser van de Bollywood film ’83

Bekijk de teaser van de Bollywood film ’83

Bekijk de teaser van de Bollywood film '83

De eerste teaser van de langverwachte Bollywood film ’83 is uit. De release van de film werd uitgesteld vanwege de pandemie.

’83’ draait om de historische overwinning van het WK Circket 1983 in India. Naast Ranveer Sing, die de rol van teamcaptain Kapil Dev speelt, maken ook Tahir Raj Bhasin, Jiiva, Saqib Saleem, Jatin Sarna, Chirag Patil, Dinker Sharma, Nishant Dahiya, Harrdy Sandhu, Sahil Khattar, Ammy Virk, Addinath Kothare, Dhairya Karwa, R Badree en Pankaj Tripathi deel uit van de cast. Deepika Padukone is te zien in de rol van Romi, de vrouw van Kapil Dev.

De trailer van ’83’ komt uit op 30 november 2021. De film is geregisseerd door Kabir Khan en verschijnt op 24 december 2021 in de bioscoop.

Bekijk de teaser

Scroll naar top