Yash Raj Films gaat investeren in digitale debuutproject

Yash Raj Films gaat investeren in digitale debuutproject

Bollywood producent Yash Raj Films gaat naar verluidt Rs. 100 crore investeren in haar langverwachte digitale debuutproject.

“YRF is duidelijk over hun digitale debuut. Zij willen de beste content produceren en laten zien dat ze ook daarin leidend zijn. Ze willen een verschuiving creëren voor wat betreft inhoud in India. Dit is eerste project zal een getuigenis zijn van hun overtuiging dat zij de beste content produceren”, aldus een medewerker van YRF.

“Natuurlijk wil YRF heel groots beginnen. Zij zijn het grootste productiebedrijf in de Indiase filmindustrie en ze willen natuurlijk ook de beste zijn wanneer ze het digitale platform verkennen. YRF wil dit project zo opzetten dat het het gesprek van de dag wordt. Het wordt een project met vier acteurs, iets dat ongekend is op digitale platforms!”, voegt ze toe.

“Dit project zou mogelijk al in december van dit jaar kunnen beginnen. YRF heeft dit project stilletjes gecast en de pre-productie is bijna afgelopen. Iedereen houdt de lippen stijf op elkaar over wat dit project is. YRF zal het project binnenkort aankondigen.”

Wie zouden de vier acteurs zijn?

Scroll naar top