Bollywood actrice Kareena Kapoor Khan wijst boekdeal af

Bollywood actrice Kareena Kapoor Khan wijst boekdeal af

Bollywood actrice Kareena Kapoor Khan heeft nog geen behoefte om haar levensverhaal te vertellen. Ze heeft dan ook recent een boekdeal afgewezen.

Er zijn maar weinig acteurs in Bollywood die kunnen zeggen dat ze uit een echte theater- en filmfamilie afkomstig zijn. De Kapoor familie is één van de weinige families die sinds het begin van cinema actief is. Er zijn veel boeken geschreven over het leven van diverse familieleden uit de Kapoor familie, waaronder Raj Kapoor en Rishi Kapoor. En een van de grootste uitgeverijen in India wilde het levensverhaal van Kareena Kapoor optekenen. De 41-jarige actrice ziet hier voorlopig nog niets in.

“Bebo is erg selectief met opdrachten die niets met haar acteercarrière te maken hebben. Ze wil nog niet beginnen met schrijven, noch over haar reis in Bollywood noch over haar familie. Voor haar voelt het nog veel te vroeg. Ze heeft het aanbod afgewezen, omdat ze nog zoveel meer te bieden heeft en te doen heeft in haar carrière. Dit is niet het moment voor een biografie”, aldus haar woordvoerder.

Scroll naar top