Ahan Shetty over zijn vriendschappen met starkids in Bollywood

Ahan Shetty over zijn vriendschappen met starkids in Bollywood

Bollywood acteur Ahan Shetty, die recent zijn debuut maakte met de film Tadap, zegt dat hij niet is opgegroeid met alle starkids in Bollywood. Hij is pas onlangs bevriend geraakt met een aantal van hen. De enige starkid met wie hij wel sinds kleins af aan omgaat is Aryan Khan.

“Ook al werkt mijn vader al jaren in de industrie, we zijn nooit echt in deze omgeving opgegroeid. We woonden ook in South Bombay. Papa heeft veel vrienden en krijgt enorm veel respect vanuit de filmindustrie. Maar we zijn nooit een Bollywood-familie geweest.”

“Ik heb pas onlangs een paar vrienden gemaakt, zoals Ranbir Kapoor, Shoojit Sircar, Bunty Ahluwalia, Abhishek Bachchan, Arjun Kapoor etc. De enige die ik van kinds af aan ken is Aryan Khan. We speelden samen voetbal. Hij is een hele goede voetballer.”

“En ik zat op dezelfde school als Tiger Shroff. Ik zag hem altijd optreden en hij was een inspiratie. Nu heeft hij de lat behoorlijk hoog gelegd in zowel actie als dans. Ik kijk echt naar hem op.”

Scroll naar top