Bollywood acteur Shah Rukh Khan hervat voorbereidingen voor opnames Pathan

Bollywood acteur Shah Rukh Khan hervat voorbereidingen voor opnames Pathan

Een paar maanden geleden legde Bollywood acteur Shah Rukh Khan al zijn werk neer om zoon Aryan Khan te ondersteunen na zijn arrestatie bij een drugsinval van de NCB. SRK heeft nu zijn werk hervat. Hij is bezig met de voorbereidingen om weer fit te worden voor de opnames van Pathan.

De afgelopen maanden was zijn grootste prioriteit het welzijn van zijn zoon. Nu het iets beter gaat met Aryan wil SRK zijn werk weer hervatten. Hij is begonnen om zijn fitness- en dieetregime weer op te pakken om weer in vorm te komen voor Pathan.

Pathan is geregisseerd door Siddharth Anand. Hij hoop dat ze de opnames in januari 2022 kunnen afronden, zodat de release niet in gevaar komt.

Zodra de opnames van Pathan zijn voltooid, zal SRK verder gaan met de opnames van zijn film met Atlee Kumar, die naar verluidt in 2022 zal worden opgenomen.

Scroll naar top