Amitabh Bachchan had in 2000 geen andere keus dan KBC te presenteren

Amitabh Bachchan had in 2000 geen andere keus dan KBC te presenteren

Bollywood acteur Amitabh Bachchan onthult in een aflevering van de populaire show KBC waarom hij besloot om de gameshow te gaan presenteren. Nu blijkt dat hij geen andere keuze had in die tijd.

Financieel ging het Big B niet voor de wind in die periode. En nu 1000 afleveringen later is hij immens gelukkig met de keuze die hij destijds moest maken.

“Het is nu 21 jaar geleden. De show begon in 2000. Op dat moment had ik geen idee wat het met mij zou doen. Mensen waarschuwden mij dat de overstap van het grote scherm naar het kleine scherm niet goed zou zijn voor mijn imago.”

“Maar ik had geen keus. De omstandigheden in mijn leven vroegen om drastische maatregelen. Ik had geen werk. Er was geen werk voor mij in films. Maar nadat de show in premiere ging, kreeg ik zulke mooie reacties. Mijn wereld was veranderd.”

Amitabh Bachchan presenteert KBC al sinds het begin, met uitzondering van het derde seizoen in 2007. Deze werd gepresenteerd door Shah Rukh Khan.

Ook aan werk in films geen tekort. Amitabh Bachchan werkt momenteel aan Nagraj Manjule’s Jhund, Ayan Mukherjee’s Brahmastra en Ajay Devgn’s Mayday.

Scroll naar top