Anil Kapoor: “Streamingsdiensten zijn de toekomst”

Anil Kapoor: "Streamingsdiensten zijn de toekomst"

Bollywood acteur Anil Kapoor was één van de gastsprekers tijdens de HTLS 2021. Tijdens het interview sprak hij over de opkomst van diverse streamingsdiensten en hoe deze naast de bioscopen zullen blijven groeien.

Anil Kapoor gelooft dat de streamingsdiensten blijven bestaan, ondanks het feit dat filmmakers gewoon hun films ook in de bioscopen uitbrengen. “Deze twee vormen zullen naast elkaar blijven bestaan. Een bioscoopervaring is natuurlijk iets compleet anders dan thuis. Je geniet samen met meer mensen van een film, samen lachen en huilen en genieten van geweldige visuals. Maar het is ook heerlijk om diezelfde ervaring te hebben vanuit het comfort van je eigen huis.”

Anil voegt toe dat elk platform, of het nu de bioscoop is of een streamingsdienst entertainers wil tonen.” De inhoud van een film moet geloofwaardig zijn en vermakelijk. Filmmakers streven ernaar om het publiek te entertainen. Dat is altijd zo geweest. Kijk naar Raj Kapoor, Bimal Roy en Hrishikesh Mukherjee. Zij maakten allemaal commerciële films. En ook vandaag de dag willen filmmakers dat hun films het goed doen, veel geld verdienen en het publiek entertainen. Dat is niet veranderd.”

Scroll naar top