Bollywood film met Deepika, Ananya en Siddhant direct naar streamingsdienst?

Bollywood film met Deepika, Ananya en Siddhant direct naar streamingsdienst?

De aankomende Bollywood film van Shakun Batra, met in de hoofdrollen Deepika Padukone, Ananya Panday en Siddhant Chaturvedi, staat naar verluidt gepland voor een digitale release.

“Shakun’s film is gebaseerd op een buitenechtelijke affaire die de relatie tussen Deepika en Ananya’s personages, die zussen spelen, bemoeilijkt. Blijkbaar bevat de film vrij veel intieme scènes die niet al te best bij de censuurraad zullen vallen. En het bewerken van die scènes zal een grote invloed hebben op de film in het algemeen”, aldus een productiemedewerker.

“Het OTT-domein heeft momenteel meer relaxtere regels als het gaat om intimiteit op het scherm. Dit maakt dat de makers de voorkeur geven aan een release bij een streamingsdienst in plaats van een conventionele bioscooprelease.”

Scroll naar top