Sham Kaushal blij met Bollywood actrice Katrina Kaif als schoondochter

Sham Kaushal blij met Bollywood actrice Katrina Kaif als schoondochter

Bollywood acteur Vicky Kaushal en actrice Katrina Kaif zijn eindelijk in het huwelijksbootje gestapt. Het huwelijk vond plaats in Sawai Madhopur, Rajasthan. De vader van Vicky Kaushal is erg blij met de komst van schoondochter Katrina.

Sham Kaushal, een bekende actieregisseur in de filmindustrie, zegt in een interview dat de hele familie erg blij is met het huwelijk. “Wij voelen ons allemaal erg gelukkig en gezegend om Katrina in onze familie te verwelkomen. Wij zijn God dankbaar en alle mensen dankbaar voor al hun liefde en zegeningen aan onze familie en het pasgetrouwde stel. Moge Gods zegen altijd met pasgetrouwden zijn. God is erg aardig voor ons geweest.”

Verder wilde Sham Kaushal nergens op ingaan. “Ga eerst maar eens praten met het pasgetrouwde stel. Daarna zien we wel weer.”

Scroll naar top