Bollywood film No Entry krijgt een vervolg

Bollywood film No Entry krijgt een vervolg

Na vele gesprekken en geruchten is nu bekendgemaakt dat bijna twee decennia later regisseur Anees Bazmee’s hitkomedie No Entry (2005) eindelijk een vervolg krijgt.

En voor het vervolg keren de originele mannelijke hoofdrolspelers; Anil Kapoor, Salman Khan en Fardeen Khan, terug! Dat is niet alles. Deze drie heren zullen ieder drie rollen spelen in de film naast negen vrouwelijke actrices!

“Het script is klaar. Deze film wordt het negen keer zo leuk omdat het trio – Salman Khan, Anil Kapoor en Fardeen Khan – terugkeert in driedubbele rollen. Er zullen dus ook 9 actrices in de film te zien zijn. Het is een enorm ensemble dat niemand ooit heeft gezien in de geschiedenis van Bollywood. Het verhaal zal dezelfde lijn volgen als het origineel: drie echtgenoten die proberen vreemd te gaan en de waanzin die daarmee gepaard gaat”, aldus een productiemedewerker.

Het is niet bekend of de makers van plan zijn om Lara Dutta, Esha Deol en Celina Jaitly ook terug te brengen voor No Entry 2.0 of dat ze een geheel nieuwe cast willen. De film staat gepland voor een release ergens in 2022.

Scroll naar top