Bollywood actrices Kareena Kapoor Khan & Amrita Arora positief getest op coronavirus

Bollywood actrices Kareena Kapoor Khan & Amrita Arora positief getest op coronavirus

Bollywood actrices Kareena Kapoor Khan en Amrita Arora zijn naar verluidt beide positief getest op het coronavirus.

Het Brihanmumbai Municipal Corporation (BMC) heeft mensen die de afgelopen dagen in contact zijn gekomen met Kareena en Amrita, gevraagd een RTPCR-test te ondergaan en de nodige voorzorgsmaatregelen te nemen.

“Actrices Kareena Kapoor Khan en Amrita Arora zijn positief getest op COVID19. Beide dames hebben de coronamaatregelen overtreden. Zij zijn verschillende feesten af geweest. We adviseren iedereen die met de twee actrices in aanraking zijn gekomen een RT-PCR-test te ondergaan.”

De twee actrices hebben het nieuws nog niet bevestigd.

Scroll naar top