Bollywood sterren Ranbir en Alia kiezen mogelijk voor huwelijk in Mumbai

Bollywood sterren Ranbir en Alia kiezen mogelijk voor huwelijk in Mumbai

De meeste Bollywood sterren kiezen voor een groot huwelijk op een exotische of historische locatie. Ook Ranbir Kapoor en Alia Bhatt waren dit van plan. Maar hun plannen lijken gewijzigd. Volgens de laatste geruchten wil het stel hun bruiloft nu in Mumbai houden.

Indiase media melden dat het stel niet langer op zoek is naar een grote locatie voor een uitbundige bruiloft. In plaats daarvan willen ze het klein houden. Ze hopen in Mumbai te kunnen trouwen in het bijzijn van hun naaste familie en vrienden. Meer is er niet nodig volgens het koppel.

Het stel zou vorig jaar trouwen, maar moest hun huwelijk uitstellen vanwege Covid-19 en de beperkingen ervan. Ook dit jaar gaat het geplande huwelijk niet door vanwege Covid-19.

Scroll naar top