Bollywood actrice Priyanka Chopra reageert hard op artikel waarin ze wordt vermeld als ‘vrouw van Nick Jonas’

Bollywood actrice Priyanka Chopra reageert hard op artikel waarin ze wordt vermeld als 'vrouw van Nick Jonas'

Bollywood actrice Priyanka Chopra uitte op Instagram kritiek op een artikel. Priyanka werd hierin neergezet als ‘de vrouw van Nick Jonas’ en niet als zichzelf, waarmee de publicatie indirect haar hele carrière wegwuift.

De actrice deelde de screenshots van het nieuwsbericht en schreef: “Heel interessant dat ik één van de meest iconische franchises allertijden promoot en nog steeds wordt aangeduid als ‘de vrouw van…’”

Ze voegde een tweede screenshot toe van het nieuwsartikel en vervolgde: “Leg mij alsjeblieft uit waarom dit nog steeds met vrouwen gebeurd? Moet ik mijn IMDB-link in bio toevoegen?” De actrice heeft in hetzelfde bericht ook haar man Nick Jonas getagged.

Dit is niet de eerste keer dat Priyanka haar stem verheft tegen ongelijkheid. Ze heeft zich altijd sterk uitgesproken voor gelijke rechten voor vrouwen. Vanaf het moment dat ze tot Miss World is gekroond, is het haar missie geweest om vrouwen sterker te maken. Het is niet meer dan logisch dat ze van zichzelf laat horen wanneer publicaties op deze manier met haar omgaan.

PC reactie op Instagram

Priyanka is druk bezig met de promotie van haar nieuwste film The Matrix Resurrections. De film, met in de hoofdrollen Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss, Daniel Bernhardt, Jada Pinkett Smith, Neil Patrick Harris, Jonathan Groff en Jessica Henwick, staat gepland voor een release op 22 december.

Scroll naar top