Fawad Khan mist Bollywood

Fawad Khan mist Bollywood

De charme van Bollywood werkt als een verslaving. Dat heeft ook de Pakistaanse acteur Fawad Khan ondervonden. In een recent interview vertelt hij dat hij Bollywood en zijn vrienden mist.

De acteur maakte zijn debuut in Bollywood in 2014. Hij wist indruk te maken op het Indiase publiek met zijn rollen in de films Kapoor & Sons, Khoobsurat en Ae Dil Hai Mushkil. In 2019 moest de acteur noodgedwongen een stap terug doen nadat de All Indian Cine Workers Association een verbod op Pakistaanse artiesten aankondigde na de terreuraanslag in Pulwama. Maar Fawad’s liefde voor Mumbai en Bollywood is nog steeds groot.

“Ik heb geweldige vrienden gemaakt in Bollywood. En ik ben nog steeds met hen in contact. Uiteraard mis ik hun, het werk en de stad Mumbai. Het is een prachtige stad. Eigenlijk heb ik in alle steden waar ik ben geweest een mooie ervaring gehad.”

Of acteurs uit Pakistan ooit weer in India mogen werken is niet bekend.

Scroll naar top