Aryan Khan verslaat Elon Musk en is de op één na meest gezochte persoonlijkheid op Google in 2021

Aryan Khan verslaat Elon Musk en is de op één na meest gezochte persoonlijkheid op Google in 2021

Google India heeft haar ‘Year in Search’-bevindingen bekendgemaakt. In dit rapport worden de belangrijkste zoektrends van 2021 toegelicht. In de categorie van meest gezochte personen is de zoon van Bollywood acteur Shah Rukh Khan de op één na meest gezochte persoon op Google India geworden.

Aryan Khan kwam in oktober in het nieuws nadat hij door de NCB in hechtenis werd genomen na een inval op een cruiseschip voor de kust van Mumbai. De jonge Khan bracht enkele weken door in de Arthur Road-gevangenis voordat hij eind oktober op borgtocht werd vrijgelaten. Aryan bleef in het nieuws, omdat hij zich elke vrijdag moest melden op het NCB-kantoor in Mumbai.

De meest gezochte persoonlijkheid in India is de Olympisch gouden medaillewinnaar Neeraj Chopra. De 23-jarige atleet behaalde een gouden medaille bij het speerwerpen op de Olympische Spelen in Tokio. Dit is de eerste keer in 100 jaar tijd dat India een Olympische medaille behaalde in de atletiek.

Naast Neeraj en Aryan staan ook andere beroemdheden vermeld in de top Google-zoekopdrachten in India. Eén daarvan is Shehnaaz Gill, die dit jaar de krantenkoppen haalde na de dood van goede vriend Sidharth Shukla. Ook de echtgenoot van Bollywood-actrice Shilpa Shetty, Raj Kundra, kwam ook op de lijst van meest gezochte personen na zijn arrestatie in een aan pornografie gerelateerde zaak. Acteur Vicky Kaushal kwam in het nieuws vanwege het succes van Sardar Udham en zijn huwelijk met Katrina Kaif. En ook Elon Musk blijkt mateloos populair te zijn in India.

Scroll naar top