Bollywood acteur Salman Khan bevestigt vervolg op Bajrangi Bhaijaan

Bollywood acteur Salman Khan bevestigt vervolg op Bajrangi Bhaijaan

Nog niet zo lang geleden maakte schrijver Vijayendra Prasad bekend dat hij bezig was met het schrijven van het vervolg op de succesvolle Bollywood film Bajrangi Bhaijaan. Toch waren er twijfels of het wel daadwerkelijk door zou gaan. Nu heeft Salman Khan het nieuws officieel bevestigd.

Tijdens de promotionele activiteiten voor de film RRR vroeg Karan Johar over het vervolg op Bajrangi Bhaijaan. Salman Khan knikte met Ja. “Dus we kunnen zeggen dat dit de officiële aankondiging is van die film?” Daarna bleef het stil.

Bajrangi Bhaijaan was in 2015 een groot succes. De film is nog altijd zeer geliefd onder filmfans. De grote vraag is of je wel een vervolg op deze prachtige film moet maken.

Scroll naar top