Bollywood zanger Sonu Nigam wilde zijn zoon een normale jeugd geven

Bollywood zanger Sonu Nigam wilde zijn zoon een normale jeugd geven

Bollywood zanger Sonu Nigam wilde zijn zoon een normale jeugd geven

Bollywood zanger Sonu Nigam zegt in een recent interview dat hij en zijn vrouw Madhurima de jeugd van hun zoon niet wilden verpesten. Ze gunden hem een normale jeugd met vrienden. En daarom besloten ze hem naar Dubai te sturen.

Het leven in de publieke belangstelling is niet makkelijk. Dat is iets waar Sonu Nigam zich al vroeg van bewust was. En dat liet hem nadenken over het leven van zijn zoon.

“Mijn zoon werd in 2012 zelf een sensatie”, verwijzend naar de tijd dat de vierjarige Neevan de harten van velen veroverde toen hij zijn eigen versie van Dhanush’s populaire nummer Kolaveri Di opnam.

“Maar als je er een big deal van maakt, dan is het een probleem. Als ik mijn kind op elk feest had willen introduceren, of met nieuwe liedjes zou laten komen dan zou hij de druk gaan voelen. Als ouders wilden wij zijn jeugd niet verpesten. Ik wilde dat hij een normale jeugd zou hebben waar hij vrienden heeft, normale vrienden. En waar hij niet steeds niet naar optredens, opnames en feestjes hoeft te gaan.”

De 48-jarige zegt dat dat de reden is geweest waarom hij en zijn vrouw Madhurima besloten om hun zoon naar Dubai te sturen om daar te wonen en studeren.

“Ik wilde dat mijn zoon zou studeren en wonen in een land buiten India, dat niet te ver is. Aanvankelijk waren we van plan om in 2009 naar Amerika te verhuizen, omdat mijn vrouw en ik allebei een ‘green card’ hebben en mijn zoon Amerikaans staatsburger is. Maar het reizen van LA naar Mumbai is erg zwaar. Dus besloot ik het idee om in LA te gaan wonen op te geven. Dubai ligt dicht bij Mumbai.”

Sonu is blij dat hij zijn zoon een normale jeugd heeft gegeven. “We hebben hem een ??normale jeugd kunnen geven. Nu hij vrienden uit Brazilie, Duitsland… iets wat ik in mijn jeugd nooit heb meegemaakt”, aldus Sonu.

Scroll naar top