Opnames Bollywood film Welcome 3 in 2022 van start

Opnames Bollywood film Welcome 3 in 2022 van start

De opnames van de Bollywood film Welcome 3 gaan in 2022 van start.

Het gerucht gaat dat Anil Kapoor, Nana Patekar en Paresh Rawal in ieder geval in de hoofdrollen te zien zijn.

“Er wordt hard gewerkt aan het voor Welcome 3. Als alles volgens planning verloopt dan kunnen we in de tweede helft van volgend jaar starten met de opnames. Anil Kapoor, Nana Patekar en Paresh Rawal maken deel uit van de cast. De makers hopen nog een andere bekende acteur te kunnen strikken voor de film. Firoz Nadiadwala is van plan om de film op grote schaal te maken en het wordt een actie-komedie”, aldus een productiemedewerker.

Wij zijn in ieder geval zeer benieuwd hoe de rest van de cast eruit gaat zien.

Scroll naar top